Het begin.
Door: Lieve Lisa
Blijf op de hoogte en volg Gerwin
04 December 2007 | Nederland, Groningen
Ik dacht dat ik mijn motorrijbewijs wel even makkelijk in de kerstvakantie kon gaan halen maar helaas dan is de rijschool gesloten. De ambtenaren van het CBR willen ook graag twee weken vrij dus ik hoef ook niet te gaan zoeken naar andere rijscholen. Ik kan in ieder geval de vrije tijd gebruiken om een lekker bakje koffie bij je te komen drinken waar ik nu al naar uitzie. Maar goed eerst motorrijden want de lessen zijn naar voren geplaatst zodat het mooi tussen twee blokken kan vallen in plaats van tussen twee tentamenperiodes.
Volgende week vertelt Gerwin zijn verhaal over zijn eerste autorijlessen. De man krijgt het nog zwaar om twee rijbewijzen te gaan halen in een halfjaar en dan zijn we er nog niet. Er moeten ook nog Motoren komen, maar goed Gerwin heeft door slim handelen en een mooie weddenschap alvast vijftig euro verdiend en met dat extra geld komt het allemaal goed. Donaties zijn natuurlijk altijd welkom, misschien wil je baas ons zelfs wel sponsoren.
Tot volgende week.