Slootjespringen
Door: Lieve Lisa
Blijf op de hoogte en volg Gerwin
09 Februari 2008 | Nederland, Apeldoorn
Maar goed, eenmaal daar mocht ik beginnen met de toetsen. een ontwijkingsoefening, achteruit inparkeren en de noodstop gingen in een keer goed. de precisiestop en de vertragingsoefening moesten een keer over en lukte toen ook niet. Dat betekende dat ik de langzame oefeningen allemaal goed moest doen en dat waren naar mijn gevoel al de moeilijkste opdrachten die erbij zaten. Ik moest het achtje en de langzame slalom ook allebei overdoen en bij de tweede keer langzame slalom raakte ik een pion aan dus ik zag het helemaal niet meer zitten. En toen kwam de examinator op me af om te vertellen dat ik met de hakken over de sloot geslaagd was. Hij zij dat hij de langzame slalom en acht wel eens mooier had gezien, maar voldoende is voldoende dus ik mocht blij zijn.
En dat was ik dus ook. Misschien wel zo blij dat ik op de terugweg niet zo goed op mijn eigen rijstijl aan het letten was. Bochten gingen niet zo mooi (lees: heel slecht waarbij ik een keer op de andere weghelft kwam) en ik was nog bijna gevallen omdat ik het nodig vond om over een lading zand heen te rijden. Mijn instructeur schrok er meer van dan ikzelf, maar ook ik kreeg het aardig warm. Daarom maar besloten om toch de aangeraden 3 extra lesjes te nemen om het geheel nog maar eens te perfectioneren. Mijn examen verkeersdeelneming heb ik op 10 april en als dan ook alles goed gaat kan ik je samen met Gerwin mooie verhalen vertellen over het mooie Europa.
Op het moment beginnen de geldproblemen wel telkens meer een rol te spelen. Met motoruitrusting die wel tot 1000e gaat kosten en kampeerspullen die ook nog betaald moeten worden om maar te zwijgen over de motor zelf. Maar een beetje spanning in de zaak is wel leuk, het maakt je extra blij als het je toch lukt om alles voor elkaar te krijgen. Wat vor Gerwin nog een beetje moeilijker wordt dan voor mij. Hij begint eind deze maand met motorrijden en met mijn examen dat door wachtrijen pas in april kan plaatsvinden ga ik me toch afvragen of hij het allemaal voor juli kan gaan halen. Maar de jongen is vast en zeker wel weer een natuurtalent. Is altijd handig in dit soort gevallen.
Je hoort er binnenkort meer over.
11 Februari 2008 - 22:12
Esther:
he brother in crime wat heb jij toch mooie dromen. maar je kent het nr van marco de meeste dromen zijn bedrog en deze blijft denk ik bij dromen maar pa heeft wel een grote tent met twee cabines neem die dan mee samen met de moter ui t beppes garage en je bent al een heel stuk verder met dromen xx